Sarkozy – stapanul inelului

ian. 09 2008

94702391_resize480.jpg

Presedintele francez Nicolas Sarkozy i-a oferit actualei sale iubite, fostul top model Carla Bruni, un inel identic cu cel daruit Ceciliei Sarkozy, fosta sa sotie, potrivit site-ului revistei franceze Gala, citata de NouvelObs.com.

Site-ul revistei Gala a publicat, marti, două fotografii: in cea dintai, făcuta la sfarsitul lunii decembrie in Egipt, noua iubita a presedintelui francez afiseaza inelul Cupidon, de la Dior, in timp ce in a doua fotografie, fosta doamnă Sarkozy poarta aceeasi bijuterie in timpul ceremoniei de instalare a sotului său in functia de presedinte, din mai 2007.
Inelul Cupidon de la Dior Joaillerie a fost creat de Victoire de Castellane, cea mai buna prietena a fostei sotii a lui Sarkozy.

Intrebare: Si daca e vorba de acelasi inel, castigat de Sarkozy la partaj? Sau poate e doar o copie ieftina cumparata dintr-un bazar din Egipt.

One response so far

  1. […] Bruni plecat in vacanta in Egipt. Cuplul a condus impecabil. A intrat pe pista in forta cu inelul Dior care ar fi apartinut anterior Ceciliei Sarkozy, a accelerat cu posibila sarcina a Carlei Bruni si, […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.