Ce-şi doresc femeile

feb. 22 2012

Interzis sub 18 ani!

Ce „face fetele”? Bine? Sănătoase? Majore? Perfect. Atunci citiţi până la capăt pentru că e vorba despre sex. Exact. Al vostru. Al nostru. Ştiţi cum e. Adevărul e undeva la mijloc.
Vă scriu ca să vă cer ajutorul.  Nu vă pot da toate detaliile din motive lesne de înţeles. Dar vă pot spune că lucrez un roman erotic (tată, iartă-mă, ştiu că nu m-ai crescut aşa) care are în centru drama unei doamne aflată în căutarea unei nesperate împliniri sexuale.  Aşa că vă rog, pentru că vă iubesc şi apreciez, să mă ajutaţi cu un punct pe cât de important pe atât de sensibil al acestui proiect.

V-aş întreba, sub protecţia anonimatului desigur (am încercat şi altfel şi e destul de greu fără să te taxeze lumea ca perversu’ cartierului) care vă sunt dorinţele şi fanteziile sexuale neîmplinite.

Ce v-aţi dorit de la partenerul sexual dar nu aţi îndrăznit să cereţi? Care a fost acea deplină intimitate sexuală la care aţi râvnit? Să o faceţi pe o schelă? Cu o femeie? Un bărbat în plus?  Nu contează, scriţi orice simţiţi numai să facem literatură.

Vă pun la dispoziţie două mecanisme: să comentaţi liber şi anonim (treceţi ce adresă de email vă trece prin cap) folosind formularul de mai jos (preferabil pentru că aţi încuraja şi alte persoane) sau pe email la adresa proiectulaurora@gmail.com, folosind formularul anonim de aici.

Vă mulţumesc anticipat! Consideraţi că donaţi sânge. Un moment de altruism şi nebunie, mai apoi puţină slăbiciune şi în cele din urmă satisfacţia că aţi ajutat un tânăr scriitornic aflat în necesitate.

No responses yet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.