Siteuri motivaţionale pentru a emigra

ian. 17 2011

Dacă sunteţi pe punctul de a emigra, dar parcă nici economia şi nici politicienii nu v-au dat încă suficiente motive să o faceţi, vă sugerez să parcurgeţi, în următoarea ordine, câteva siteuri din România pentru argumente solide ca să treceţi linia de check-in la aeroport.

Atenţie: adevăruri şocante!

1. Toate siteurile tabloide: http://www.libertatea.ro, http://www.click.ro, http://www.cancan.ro pentru a vedea viaţa mondenă. Dacă vă hotărâţi să rămâneţi, în cel mai bun caz, dacă prin absurd veţi reuşi în viaţă, o să ajungeţi ca ei. Ajutător, puteţi consulta http://www.gsp.ro şi http://www.prosport.ro.

2. Siteurile ziarelor care fac politică (http://www.jurnalul.ro, http://www.adevarul.ro, http://www.evz.ro, http://www.gandul.info, http://www.romanialibera.ro, etc.) Dincolo de ştirile în sine, comentariile de subsol vă vor arăta cum gândeşte o bună parte din concetăţenii dumneavoastră.

3. Siteul http://www.crimetime.ro, un soi de „ştirile de la ora 5”, pentru internet. Pentru a vedea ce fac concetăţenii dumneavoastră.

4. Şi, dacă totuşi aveaţi ceva speranţe pentru viitor, consultaţi şi siteul http://www.tpu.ro. Un soi de motor de căutare pentru copii proşti. Atât de leneşi şi limitaţi încât nu ştiu să folosească un motor de căutare sau pun întrebări atât de tâmpite încât nici google nu mai face faţă.  Aici aveţi ocazia de a vedea că viitorul nu vă rezervă mare lucru şi că ei vor fi cei care vă vor plăti pensia aia mărită, după ce trece criza.

Ultimul site propus e http://www.tarom.ro

Have a nice flight!

No responses yet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.